MODERNI MĀJOKĻI UN SAKOPTA APKĀRTNE PIVĀTMĀJU CIEMATĀ

Privātmāju ciemats Murjāņos ir lieliska iespēja, kā baudīt dabas mieru un modernu ikdienu. Lai darbs no mājās nebūtu tālu un ceļā nebūtu jāpavada ilgs laiks, ciemats ir iekārtots 20 minūšu attālumā no Rīgas. Privātmāju ciematu piedāvājumu mūsdienās izvēlas daudzi. Tas sniedz iespēju iegādāties savu privātmāju un zemes gabalu jau sakārtotā apkārtnē, atkrīt dažādas problēmas un birokrātija, kas saistītas ar komunikāciju ierīkošanu, nereti tiek piedāvāti arī dažādi apsaimniekošanas pakalpojumi, apsargāta teritorija un daudz kas cits, kas dzīvošanu šādā kopienā padara īpaši ērtu un mierpilnu. Hi-tech stilā veidoti mājokļi iekļaujas ciemata vīzijā un vizuālajā tēlā. Ja vēlaties veidot savu ideālo mājokli, pirkt zemi Murjāņos ir nepieciešamība. Māja atradīsies slēgtā teritorijā un tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas paredz dažādu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, kas ir iekļauti līguma cenā, kā arī par papildus samaksu iespējams pieteikt papildus pakalpojumus. Dzīvošana šādā nelielā kopienā ir moderna dzīvesveida sastāvdaļa, kad dzīvošana klusā vidē, netālu no urbānās kņadas liekas neiespējama, taču, patiesībā pavisam viegli realizējama. Vairāk informācijas skatīt šeit – (privātmāju ciemats), kā arī zemāk rakstā!

VAI APKĀRTNES SAKOPŠANA IR ATSEVIŠĶS PAKALPOJUMS?

Lai atvieglotu dzīvi iedzīvotājiem un uzturētu patīkamu atmosfēru īpašuma teritorijā, tiek nodrošināti dažāda veida apsaimniekošanas pakalpojumi. Visa gada garumā atkrīt jebkāda veida raizes par to, ka piesniguša ceļa dēļ varētu nākties kavēt darbu un nobirušas koku lapas aizsprostotu notekas. Apkārtnes labiekārtošanas un dārzniecības pakalpojumi ir pieejami visiem ciemata iedzīvotājiem visu cauru gadu, kas palīdz apkārtni padarīt vēl skaistāku. Mūsdienās cilvēki dzīvo laika trūkumā, tādēļ mēdz būt situācijas, kad var neatlikt tik daudz laika savlaicīgai apkārtnes sakopšanai, tādēļ šāda veida pakalpojumi ir ļoti vērtīgi.

VAI TERITORIJĀ ATRODAS ŪDENSTILPNES?

Viens no lielākajiem privātmāju ciemata lepnumiem ir ierīkotie dīķi. Teritorijā ir plānots uzbūvēt vairāk kā desmit privātmājas, kuru centrā atrodas dažādas ūdenstilpnes. Visas ūdenstilpnes tiek pienācīgi apkoptas atbilstoši to īpašībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *