Mūsdienu poligrāfijas pakalpojums – uzlīmju un vizītkaršu izgatavošana, kā arī tās pieprasījums šodien

Apaļas uzlīmes un arī cita veida jau ir attēli, kas būs drukāti tieši uz pašlīmējošas virsmas, jeb, brīvas formas papīra vai arī speciālas plēves, kas domātas tādu izstrādājumu līmēšanu uz dažnedažādām virsmām. Pašas uzlīmes un arī vizītkartes pārsvarā izvēlās, piemēram, kā mārketinga priekšmetu. Pie tam tieši šāda tipa poligrāfija šodien būs pieprasīta, pašu uzlīmju druka ļauj veikt labu reklāmas kampaņu ar minimālām izmaksām. Minētais mārketinga paņēmiens ir un būs ļoti pieprasīts tirdzniecības, kā arī pakalpojumu vietās, kur būs liels klientu skaits. Tieši ar šo speciālas uzlīmes un vizītkartes atbalstu var pasniegt informāciju iespējamajiem klientiem, ka tieši šeit tiek organizēta kāda akcija vai tiek piedāvātas atlaides vai arī parādījies jauns produkts.

Kāda tad veidā iespējams drukāt uzlīmes?

Pirms tam kā tiks sūtītas, piemēram, personalizētas uzlīmes vai tiek mēģināts precizēt cenu, būtu jāizprot kādi tad drukas veidi pastāv un tad ar ko tie atšķiras.
• Flexo druka vai arī fleksogrāfija. Šī metode ir piemērota, ja, lietojot automātiskā tipa iepakojumu, nepieciešama liela uzlīmju aprite. Formu daudzveidība vai spilgts attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažnedažādu tehnoloģiju izmantošanas rezultātā varētu iegūt augstas kvalitātes uzlīmes.
• Ofseta druka. Šeit uzlīmju izgatavošanā pielieto pašlīmējošos papīru. Kad ir nepieciešams iepakojums vai sienas uzlīmes, vajag pasūtīt uzlīmes, kas būs lielāka izmēra un taisītas pēc ofseta drukas.
• Digitālā druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka, cena – viss būs līdzsvarā, tieši šis ir izdevīgi nelielām tirāžām. Diemžēl, kad tiek drukāts uz digitālās preses, uzlīmes saķere mazliet mazinās.
• Lielāka formāta uzlīmju druka mūsdienās ir populārs veids. Šīs tehnikas īpašas priekšrocības ir šķīdinātāju un noturīgu tintes pielietošana, kā arī robošana bez šuvēm. Pastāv iespēja izgriezt uzlīmes bez drukāšanas.
• Sietspiede ir īpaša metode, kura sniedz iespēju izdrukāt produktu, pielietojot sudraba vai zelta krāsas. Metāliskās personalizētas uzlīmes rotās visus suvenīru izstrādājumus. Tātad, priekš tam, lai izgatavotu lieliskas, pārdomātas personalizētas uzlīmes, būtu nepieciešama plēve, kas pati līmējas.
Šobrīd zinot, kā tiek veidotas personalizētas uzlīmes, jau var piemeklēt priekš sevis piemērotāko variāciju un tad izdarīt sev uzlīmju pasūtīšanu.

Kurā vietā var pasūtīt uzlīmes?

Kā viens no pirmajiem jautājumiem, kurš jāuzdod sev, būtu tieši tas, ar ko tad vēlaties strādāt – ar starpnieku, reklāmas kompāniju vai tieši ar pašu drukāšanas firmu. Kā piemēram, ievērojama tipogrāfija ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi apliecina to, ka klienta pasūtījums un vēlēšanās tiks sadzirdētas, un, ekonomējot līdzekļus, būs sameklēts labākais variants priekš klienta, kur uzlīmju druka, cena, kā arī piegāde klientam tiks tik labi saplānota, ka būsiet apmierināti. Centieties uzzināt vairāk informācijas par izvēlēto uzņēmumu, apskatiet rekomendācijas online vidē no citiem klientiem. Kad drukas pasūtījums ir neparasts un sarežģīts, tad labāk būtu sazināties ar pašu tipogrāfiju un tad apspriest nianses ar menedžeriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *