Totalizatoru noslēpumi.

Totalizatori pēc savas būtības ir riskants veids, kā pavadīt savu brīvo laiku vai pat mēģināt pelnīt naudu, bet, saprātīgi rīkojoties, tas var būt arī jautrs un aizraujošs veids kā sekot līdzi savām iecienītākajām sporta spēlēm.

Taču kāds ir labākais un ienesīgākais veids, kā gūt labumu no likmju likšanas un apspēlēt bukmeikerus, kuri cenšas pievilināt jaunus klientus katru dienu? Viss noslēpums slēpjas tajā, ka ir jācenšas atrast vislabāko piedāvājumu par vislabāko cenu un tas nozīmē to, ka var nākties likt likmes pie daudz un dažādiem bukmeikeriem, lai atrastu to, kurš totalizators spēlētājam der vislabāk.

1. Pārzini savu sporta veidu! Ne tikai  to, kura futbola komanda ir uzvarējusi savas pēdējās sešas spēles, bet gan to, cik labi viņi spēlēja uzbrukumā un aizsardzībā.
Šāda veida informācija vienmēr noder, kad ir nepieciešams izlemt to, uz ko un kā likt likmes.

2. Favorīti ne vienmēr uzvar! Komandu un arī individuālo sportistu spēlēs, likmju pārsvars vienmēr būs lielāks tam sportistam vai komandai, kurš ir pārliecinošs līderis ne tikai bukmeikeru aprindās. Tas, ka likmju koeficients ir lielāks vienam vai otram spēlētājam, nenozīmē to, ka viņš noteikti uzvarēs. Kā lielisku piemēru var minēt tenisa čempionu Rafaelu Nadalu, kurš tiek uzskatīts par tenisa karali. Spēlē ar Fabio Fonini visi gaidīja Nadala uzvaru, bet… Fortūna šoreiz bija nostājusies pretinieka pusē. Liekot likmes uz individuālajiem sporta veidiem, nevajag akli paļauties uz pazīstamākā sportista uzvaru. Pretiniekus nekad nevajag novērtēt par zemu!


3.Nebaidies izmēģināt dažādus bukmeikerus. Patērētājiem ir tieksme būt lojāliem vienam zīmolam un tas ir novērojams daudzās sfērās, tajā skaitā bukmeikeru un totalizatoru pasaulē. Šis sektors ir ļoti konkurētspējīgs, kas nozīmē to, ka bukmeikeri cīnīsies par klientiem, izmantojot dažādus vilinošus piedāvājumus, tajā skaitā vilinošas likmes un dažādus bonusus tiem, kuri izvēlēsies konkrēto zīmolu.
Pirms likmju likšanas, vienmēr der pārliecināties par to, kurš bukmeikers piedāvā labāko piedāvājumu par ideālāko cenu.

 

Šis ir tikai iesākums tam, kam būtu jāpievērš uzmanība gan tiem, kuri ar totalizatoriem un bukmeikeru piedāvājumiem ir uz Jūs, gan tiem, kuri jau likmju pasauli ir iepazinuši gana labi, taču vēlas uzlabot savas prasmes, lai derības būtu vēl ienesīgākas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *